Branding

Îți vom evalua statusul brandului tău de angajator.

Consiliere

Obiectivul este îmbunătățirea actului de management

Recrutare

Ne ocupăm de recrutarea candidaților ideali.

Training

Organizăm sesiuni de training specializate pentru a îmbunătăți abilitățile tale de angajator

Branding

Modul in care brand-ul tau este vazut pe piata locurilor de munca are un impact important asupra capacitatii de angajare pe care acesta o are. In functie de cat de bine este clasata imaginea de brand in calitate de angajator, acesta va putea sa efectueze actiuni de angajare mai mult sau mai putin eficient.

Vom stabili care sunt punctele forte, stadiul de folosinta si dezvoltare al prezentei pe platformele de social media, iar mai apoi dezvoltarea acesteia folosind povesti sau testimoniale provenit din interiorul companiei pentru a construi o reputatie de brand de angajator autentica si atragatoare.

Vom evalua valoarea interna a brandului si vom propune programe de training de brand, scopul final fiind stabilirea valorii brandului in interiorul companiei dar si in exteriorul ei. 

 

Consiliere

Consilierea are ca principal scop, identificarea metodelor de imbunatatire a actului de management in ceea ce priveste resurse umane, dar si procesele de comunicare pe care brand-ul le are cu mediul exterior, dar mai ales cu piata fortei de munca.

Tot in acest proces de consiliere vom identifica si stabili impreuna metode eficiente de integrare, evaluare, dar si motivare a angajatilor. 

 

Recrutare

Servicii de recrutare si selectie au loc in doua etape principale:

Procesul de recrutare va cuprinde etapa de proiectare (sau reproiectare, in cazul posturilor deja existente), generand astfel o analiza a postului si identificarea competentelor si abilitatilor necesare pentru reliefarea profilului viitorilor angajati, identificarea canalelor de comunicare cu candidatii.

Procesul de selectie va cuprinde etapa de concepere a procedurii de selectie in functie de specificul jobului. Aceasta la randul ei va putea include preinterviu, prin telefon sau videoconferinta realizata folosind mijloace disponibile online sau platforma proprie a site-ului ce va fi dezvoltat ca parte a proiectului.

In urma testelor de personalitate sau a testelor de tip work-sample, clientului i se va furniza un short-list de 3 candidati.

 

Training

In functie de nevoia clientului, Top Talent Capital poate organiza si efectua sesiuni de training pe urmatoarele teme: Team management, Comunicare Organizationala, Leadership, Time Management, Traininguri soft skills si Team Building.

Pentru a-ti promova anunțul despre joburi pe pagina noastră contactează-ne folosind butonul urmator